TOROPEALA. Nu vor fi temperaturi mai mici de 35 de grade in timpul dupa-amiezelor. Asta ii asteapta pe romani pana pe data de 3 august, dupa ce initial autoritatile anuntasera vesti mai bune.

De aceasta data, meteorologii au trimis avertizari pentru 22 de judete: Arad, Bacau, Bihor, Botosani, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Dolj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Olt, Satu Mare, Timis, Teleorman, Vaslui, Vrancea, precum si municipiul Bucuresti. Este pentru a doua oara, in aceasta perioada, cand autoritatile declara COD GALBEN, adica temperaturi foarte ridicate. Numai in Bucuresti, in ultimele 36 de ore s-au semnalat peste 2.000 de apeluri la Serviciul de Ambulanta. Medicii fac apeluri catre populatie sa se protejeze, pentru a "supravietui" in perioada de canicula.

A doua victima in Buzau

Un barbat de 45 de ani din localitatea Macrina judetul Buzau a fost gasit mort in curtea casei sale. Medicii de la Ambulanta au constatat ca decesul barbatului a survenit in urma consumului mare de alcool, pe o temperatura foarte ridicata. Acesta este al doilea deces inregistrat in Buzau, avand drept cauza un regim de viata necorespunzator pe timpul caniculei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.