Programele de practica in companii din Statele Unite ale Americii ii costa pe tinerii studenti, in ani terminali sau absolventi, intre 1.000 si 2.500 de dolari.
ZipTravel a lansat doua astfel de programe: Internship si Professional Career Training. Primul se adreseaza celor care au absolvit facultatea in urma cu cel mult sase luni sau sunt studenti in anii terminali, iar cel de-al doilea program este pentru cei care si-au finalizat studiile superioare inainte cu maximum sase ani si au pana in 40 de ani. Locurile de practica sunt oferite in domeniile informatie, media si comunicare, afaceri, management, comert si finante, drept si administrare.

Practica poate fi facuta in domeniul studiat sau in specialitatea in care participantul are o experienta de cel putin doi ani, la programul Professional Career Training. Perioadele de practica sunt de la doua pana la 18 luni, iar numai in unele cazuri se asigura masa si cazarea. Candidatii trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza, iar pentru inscrierea in program trebuie sa achite intre 1.000 si 2.500 de dolari, in functie de locul de practica.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.