COPILUL CU COPIL. Mirela Stanescu de 12 ani din Brosteni-Mehedinti (foto) a nascut prin cezariana la maternitatea din Severin un baietel de aproape 3 kg, pe care-l alapteaza fara probleme.

Mirela are 12 ani si locuieste de mai bine de un an de zile la casa parinteasca a concubinului din Toplet-Caras Severin. Iubitul ei, in varsta de 19 ani, Dinel Aurica Margelu a aflat prin telefon ca este tata deoarece este plecat in Franta la munca. Socrii se topesc de dragul ei si al copilului si vor sa le faca nunta in toata regula atunci cand se va intoarce fiul lor din strainatate.

Bebelusul e sanatos

Ea povesteste ca i-a venit sorocul pe data de 1 iulie, cand a fost dusa cu Salvarea la Spitalul din Orsova, apoi a fost transferata la maternitatea din Drobeta Turnu Severin, unde a nascut prin cezariana un baietel de 2,900 kg.
Acest fapt ne-a fost confirmat de catre directorul maternitatii severinene, dr. Barbul Damaschin, care ne-a precizat ca astfel de cazuri sunt extrem de rare in unitatea medicala pe care o conduce.

Minora nu a avut probleme medicale sau complicatii, asa ca, dupa nici 10 zile s-a externat. "Copilul a luat in greutate, e sanatos tun si mananca lapte de la piept. Pe sotul meu, pe Dinel Aurica Margelu, l-am cunoscut cand aveam 10 ani si eram in clasa a IV-a. Venise pe la noi prin comuna Brosteni. Am ramas gravida la 11 ani. Nu am vomitat deloc sau sa-mi fie rau! Am sunat iubitul in Franta si e bucuros ca avem baiat. Poate vom mai face un copil", ne-a declarat ieri fetita de 12 ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.