A completat biletul sfidand toate regulile nescrise dupa care joaca un cunoscator in materie de Loto 6 din 49. Altfel nu putea "prinde" toate cele sase numere "imposibile" ale tragerii de duminica: 20, 24, 25, 26, 29 si 48. A jucat de-a dreptul copilareste, dar acum e mai bogat cu 2.000.000 $. De aceasta data, banii vor intra in buzunarul unui bucurestean. O astfel de combinatie pare imposibila pentru un veteran al jocului, care nu ar alege niciodata cinci numere dintr-o singura decada. Cu toate acestea, domnul despre care vorbim - caci si de aceasta data este vorba despre un barbat - este un cunoscator in materie, care stie sa completeze mai mult de sase numere pe o varianta. Cert e ca a facut afacerea vietii lui! A "schimbat" 500.000, banii pe care i-a platit pentru a-si inregistra biletul, cu 67 de miliarde de lei, ultimul mare premiu de la Loto 6 din 49. Din 500.000 de jucatori care au inregistrat bilete saptamana trecuta, el este singurul mare castigator. Am mers pe urmele norocosului bucurestean si am aflat ca a inregistrat biletul de 2.000.000 $ la o agentie Loto din sectorul 4 al Capitalei.

Domnul in cauza a jucat, dupa informatiile noastre, o schema redusa cod 49, completand 10 numere. Avand in vedere ca a ghicit toate cele sase numere extrase, baftosul va primi in schimbul biletului toti banii si cu cheile apartamentului cu doua camere, puse in joc la categoria I. Dar combinatia i-a mai adus castigatorului si sase premii la categoria a III-a, care insumeaza alte 45 de milioane de lei. Pentru tragerea de duminica trecuta Loteria Romana a inregistrat la Loto 6/49 1,8 milioane de variante. si la categoria a II-a s-a inregistrat un numar mic de bilete castigatoare. La aceasta categorie vor fi premiate 16 bilete, cu 808 milioane lei fiecare, incluzand o Dacia Solenza. La categoria a III-a 1.149 de bilete castigatoare vor fi recompensate cu 7,5 milioane de lei fiecare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.