Proiectul Romaniei la Bienala de Arhitectura de la Venetia are o denumire definitiva - "Remix", autorii sai urmand sa prezinte un fragment al acestuia intre 31 iulie si 3 august si la Bucuresti Proiectul s-a numit initial "Dreamville". Apoi, denumirea a devenit "No Clichee", pentru ca acum sa se ajunga la "Remix". Lucrarea elaborata de Constantin Goagea, Cosmina Goagea, stefan Ghenciulescu, Justin Baroncea, Carmen Popescu si Ana Bleahu a fost selectata in luna ianuarie de un juriu desemnat de Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) in urma unui concurs, pentru a reprezenta in acest an Romania la Bienala de la Venetia.

Proiectul are doua componente: o prima parte se va desfasura in Romania, cealalta urmand sa fie prezentata la Venetia. in plus, proiectul vizeaza elaborarea unui catalog, a unei cercetari si a unui joc. in ceea ce priveste spatiul de expunere a proiectului de la Venetia, Cosmina Goagea a spus ca reparatiile la pavilionul Romaniei vor demara pe 15 august. in acest sens, autorii au nevoie de fonduri, MCC nedecontand pana in prezent niciun ban din suma promisa autorilor proiectului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.