Sambata seara, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a mers personal pe Podul Grant pentru a inaugura deschiderea sensului de mers Turda - Crangasi, dupa ce lucarile de reconditionare a carosabilului pe acest tronson au fost finalizate. "S-au facut lucrarile preliminarii, important e sa inchidem acum celalalt tronson si sa-l deschidem pe asta pentru a ne apropia de termenul de 30 august. Vad ca se respecta termenele, ceea ce-mi creeaza siguranta ca la toamna vom circula pe pod in conditii normale", a spus Videanu. Insistand pe calitatea lucrarii, primarul Bucurestiului a precizat ca lucrarea este garantata cel putin cinci ani.

Increzator ca lucrarea va fi definitivata la termenul propus, Videanu a promis ca pana la 1 septembrie lucrarile la Podul Grant se vor incheia, astfel ca nervii soferilor nu vor mai fi pusi la incercare. In continuare, din cauza inchiderii celuilalt sens de mers - bagat in renovare de sambata noaptea, singura alternativa pentru soferii care vor sa evite aglomeratia din zona Podului Grant ramane cea pe la Gara de Nord. Dupa ce vor fi incheiate lucrarile la Podul Grant, municipalitatea va deschide santierul de la Pasajul Basarab. Totodata, din august, in centrul Capitalei va incepe constructia a 22 de parcari subterane. Potrivit minicipalitatii, costurile de reabilitare a Podului Grant se ridica la peste 300 miliarde de lei vechi.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.