Interventia chirurgicala va costa 25.000 euro si va fi efectuata in China

Lavinia Milosovici traieste o adevarata drama. Fosta mare campioana olimpica, mondiala si europeana la gimnastica este mama unei fetite de doi ani, Denisa Florentina, nascuta prin cezariana. Inca de la nastere, copilul a avut probleme. A cantarit doar cu putin peste un kilogram. Atat Lavinia, cat si sotul sau, Cosmin Vanatu, au trait cu spaima in suflet luni in sir, nestiind daca micuta va supravietui sau nu. Dupa o luna petrecuta in maternitate, Lavinia si fiica sa au plecat acasa, desi aceasta din urma continua sa aiba mari probleme de sanatate. Au fost la diverse spitale, insa nici un tratament n-a dat rezultate.

40 zile in spital

Fire tacuta, Milosovici n-a spus nimanui nici o vorba pana acum cateva luni. "Am auzit despre o clinica din Beijing, unde se fac operatii la copii atat de mici ca varsta. Vom merge la consult, i se vor face analizele necesare, apoi va fi operata. Chiar daca va trebui sa mai stam in sital 40 zile, sper ca dupa aceea Denisa sa poata trai ca un copil normal", a spus fosta campioana.

Ajutata de Mariana Bitang

Desi a aflat ca totul costa 25.000 euro, Lavinia n-a disperat. Ea a reusit sa stranga suma respectiva, mai ales gratie fostei sale antrenoare de la Lotul national, Mariana Bitang.
"Sunt fericita ca am facut rost de bani si trebuie sa-i multumesc in mod special doamnei Mariana Bitang, care m-a ajutat foarte mult!", a declarat Milosovici.

11 ore cu avionul

Intrucat costurile sunt mari, in China vor pleca doar Lavinia si Denisa. Cele doua vor zbura peste 11 ore cu avionul.

"Vreau sa cred ca totul se va termina cu bine! Sper ca Denisa va suporta cu bine atat drumul, chiar daca n-a mai petrecut atat de mult timp in avion, cat si, mai ales, operatia", a incheiat Lavinia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.