Dupa nominalizarile de la Emmy, fanii sint dezamagiti, iar criticii - consternati. Scandalul continua

Joi seara au fost anuntate nominalizarile la cea de-a 58-a editie a celebrelor Premii Emmy, dedicate industriei tv. Spre deosebire de editiile anterioare, cind surprizele erau putine si destui amatori ar fi putut face un pariu decent pe cistigatori, anul acesta sistemul de vot s-a schimbat, iar rezultatul a fost vizibil: marii favoriti au fost lasati pe dinafara, seriale incheiate s-au ales cu nenumarate nominalizari, in vreme ce mult-asteptatele noi intrari pe scena au ramas inca un an in culise.

Cine are sanse in august

Drama in timp real "24", cu o formula de succes bazata pe urmarirea continua a actiunilor antitero ale unui agent FBI, a fost recompensata cu 12 nominalizari. La un pas in urma se afla cele 10 de care s-a bucurat "Grey’s Anatomy", un serial de tip "Spitalul de Urgenta" care demonstreaza ca doctorii tineri, frumosi si indragostiti sint - inca - atractivi, daca nu pentru public, atunci cel putin pentru votantii de la Emmy. Pe lista candidatilor la cea mai buna drama se mai afla "The Sopranos" ("Clanul Soprano"), "House" si "West Wing".

Marii perdanti ai anului

Actorii din serialul "Lost" ("Naufragiatii"), cistigator al editiei de anul trecut, si fetele din "Neveste disperate" au fost marii perdanti de joi. Nici canalul producator ABC, nici vedetele din seriale nu s-au bucurat de nominalizari la categoriile importante. La capitolul invinsi a intrat si Lauren Graham din "Fetele Gilmore", serial aclamat la aparitia sa, acum cinci ani, de catre Asociatia Criticilor de Televiziune, dar ignorat aproape complet la Emmy.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.