Un serial-eveniment se anunta la TVR 1 incepand de ieri, in fiecare saptamana, de luni pana vineri, de la ora 18.00. "Misterele din Sankt Petersburg" este o coproductie ruso-americana de 80 de episoade care isi propune sa reconstituie atmosfera de inceput de secol XIX, cand Rusia si Franta se pregateau de marea lor infruntare.
Personajul central, Piotr Cherkasov, in varsta de 17 ani, face prima vizita la St. Petersburg in anul 1800. Fiu de nobil, acesta va intra in cel mai important regiment de cavalerie. Piotr Cherkasov va intalni dragostea, intrigile, lupta pentru supravietuire. El va reusi sa impiedice un asasinat pus la cale impotriva Marelui Duce Alexandru. Devenit unul dintre apropiatii lui Alexandru, care ajunge tar la numai 24 de ani, Piotr este trimis in Franta. Aceasta noua linie de destin ii va pune in evidenta calitatile de diplomat si de agent secret ale tarului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.