Turistii dornici sa-si condimenteze sejurul pe litoral pot alege sa faca scufundari in Marea Neagra. Curajosii vor descoperi astfel o lume fantastica, populata de vietati pe care nu le-ar fi putut vedea decat la televizor sau in acvarii. Caluti si ace de mare, calcani, guvizi, cocosei si stelute de mare, scoici, alge, un intreg univers colorat ii va intampina, la doar cativa metri adancime, pe cei care s-au saturat de statul la plaja si balacitul la malul marii.

Senzatia pe care o ai atunci cand faci scufundari este ca plutesti, ca zbori - greutatea echipamentului dispare si toata atentia iti este absorbita de viata din jurul tau. Amatorii de senzatii tari nu trebuie sa caute prea mult astfel de ocazii, intrucat echipe de instructori si toate echipamentele necesare desfasurarii scufundarilor in bune conditii si siguranta pot fi gasite in Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Jupiter, Saturn, Olimp, Neptun, Venus, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.