CALVAR PE STRAZI. Adevaratul chin pentru soferii bucuresteni incepe de azi, pentru ca Primaria a dat startul la majoritatea lucrarilor de reparatii la soselele Capitalei

Aproape nicio artera principala din Capitala nu va scapa in urmatoarele luni de febra reparatiilor si, cel mai important, de controversata demontare si montare a bordurilor.

Astfel, Calea 13 Septembrie, Calea Giulesti, Splaiul Independentei, Dristorului, Fizicienilor, Giurgiului , Cutitul de Argint, Calea Vacaresti sunt doar cateva din zecile de strazi care intra in santier de azi, si pe unde soferii bucuresteni isi vor "manca" nervii. In plus, parcarea autoturismului va deveni un cosmar avand in vedere ca pe timpul lucrarilor vor disparea foarte multe locuri de parcare. La majoritatea lucrarilor, nu lipseste montarea de borduri dupa scoaterea celor vechi - borduri care, spun gurile rele, erau mai bune. Ceea ce este mai mult decat bizar este faptul ca dupa aproape fiecare reparatie de "proportii", artera care tocmai a iesit din santier arata jalnic.

Drumuri proaspat asfaltate, gaurite pentru reparatii la gaze

Cooperativa "munca in zadar"

GROPI. Muncitorii de la Gaze au inceput sa sape noi transee pe soselele proaspat asfaltate din Capitala.

Oficialii Distrigaz Sud sustin ca nu pot tine pasul cu lucrarile de reparatii incepute pe cele 100 de artere din Capitala din cauza ca Primaria nu respecta programul stabilit la inceputul acestui an. "Primaria trage un strat de asfalt peste noapte peste un cancer de dedesubt, iar daca in acea zona avem scapari de gaze, suntem obligati sa intervenim ca sa nu se produca explozii", a declarat Adrian Constantinescu, directorul tehnic al Distrigaz Sud. La ora actuala, 40% din reteaua veche de conducte de gaze din Bucuresti ar trebui inlocuita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.