Ministerul Mediului va mai scoate din circulatie alte 16.500 de masini mai vechi de 12 ani, prin asa-numitul program "rabla". Suma alocata pentru acesta se ridica la 49,5 milioane de lei
In schimbul masinilor mai vechi de 12 ani, proprietarii care se inscriu in Programul National de Innoire a Parcului Auto vor putea achizitiona o masina noua marca Peugeot, Dacia, Opel, Ford, CitroIn, Daewoo, Fiat, Lada, Mitsubishi, Renault, Hyundai, Chevrolet, Audi, Seat, Porsche sau Volkswagen. Lista completa a producatorilor, distribuitorilor si importatorilor validati de Comitetul de Avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM) este publicata pe pagina www.afm.ro. Cele mai multe automobile au fost alocate producatorilor autohtoni, adica Dacia si Dewoo, care au primit cate 4.576 de unitati fiecare, urmand Renault cu 3.328 de unitati si Audi, Seat, Porsche, Volkswagen, marci distribuite de Porsche Romania care a primit 1.664 de automobile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.