Salba de lacuri din nordul Bucurestiului este o destinatie tot mai cautata pentru petrecerea catorva ore de destindere, in aer curat.

In mod firesc, si oferta de restaurante din zona creste de la an la an, sunt din ce in ce mai multe si cu servicii tot mai diversificate. Este si cazul complexului sportiv si de agrement, Tenis Club Bucuresti, amplasat pe marginea Lacului Tei, cu acces din Bd. Barbu Vacarescu, in fosta baza Cutezatorii.

Oferta completa pentru timpul liber

Pe langa piscina, terenuri de tenis, de fotbal, sali de fitness, gimnastica aerobica si masaj, complexul atrage si prin oferta rafinata de specialitati frantuzesti a restaurantului "La Provence".
Atat salonul din interior cat si terasa se remarca prin stilul decorativ tipic provensal, ce reconstituie, alaturi de meniul bogat, atmosfera din sudul Frantei.

Serviciul este impecabil, iar bucatarul, cu experienta indelungata in domeniu, garanteaza reusita unei mese sofisticate, cu ale sale creatii culinare, ce imprumuta aromele specifice orasului sau natal, Nisa.

Rafinament gastronomic mediteranean

Mancarurile mediteraneene sunt la rang de cinste, cu salate apetisante, in care se intalnesc, in combinatii savante, fileurile anchois cu capere, fructe de mare, ciuperci, salata verde, legume proaspete, totul asezonat cu inconfundabilele arome de "herbes de Provence".
Nu lipsesc legumele la gratar si steak-urile "pictate" aproape artistic cu sosurile albe de branzeturi frantuzesti.

Iar la desert, atentie la tarta cu fructe de padure! Poate da dependenta, atat de delicioasa este. Nici iubitorii de pizza nu sunt neglijati, specialitatile coapte "al forno" au devenit si ele o "marca" a resturantului "La Provence".
Iata de ce "La Provence" reprezinta o optiune de luat in seama atunci cand este vorba de petrecerea catorva ore intr-un mediu elegant, intr-o ambianta agreabila si discreta. Chiar si pentru cei mai exigenti clienti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.