Campingurile din Romania incluse intr-un ghid turistic belgian vor fi verificate luna viitoare de un reprezentant al publicatiei.
Turism - Trimisul belgian al ghidului "Kosmos
Campingwijzer", Piet Lettinck, se va afla in Romania, la invitatia presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turismn (ANT), Ovidiu Iuliu Marian. Scopul vizitei este verificarea anuala a campingurilor deja incluse in ghid. De asemenea, acesta va inspecta noi campinguri care doresc sa fie mentionate in editia de anul acesta, valabila pentru 2007. Ghidul contine informatii de baza despre fiecare tara si detalii ce tin de dotarile si facilitatile oferite de fiecare camping mentionat.

In Romania exista un numar de 45 de spatii special amenajate pentru camping autorizate de ANT, dintre care 39 au fost incluse in editia pentru anul acesta a ghidului belgian. Un camping trebuie sa aiba parcare, alimentare cu apa si electricitate si paza. De aceste aspecte ar trebui sa se ocupe proprietarul spatiului turistic, deoarece toate campingurile din Romania sunt private. Reprezentantii ANT nu confirma un interes scazut al turistilor romani pentru aceasta activitate. Ei dau vina pe lipsa de publicitate pentru locurile de camping care duce la un mimim de informatii, ceea ce nu inseamna ca nu ar fi cautate.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.