Incepind de azi, Festivalul de Muzica Tinara Prometheus aduna la Sfintu Gheorghe sapte finalisti si publicul care sa-i voteze. La aceasta a doua editie, organizata de aceeasi Fundatie "Anonimul" impreuna cu Nicu Alifantis, ca presedinte al juriului, intra in competitie solisti si formatii venite din toata tara, ba chiar si din strainatate. In ceea ce-i priveste pe solisti, Leonard Constant vine din Canada, Alina Manole, din Bucuresti, iar ceilalti doi concurenti, Iulia Gusatu si Stefan Tivodar, sint din Galati si Cluj.

Iasiul are doua grupuri inscrise in concurs, adica Baldwin Brothers si Mar Verde, iar din Brasov vine al treilea grup, Candid. Toti au intre 23 si 30 de ani si majoritatea cinta la chitara. Singura Anca Bradean, din grupul Candid, schimba instrumentele intre ele, de la blockflute la tamburina si chitara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.