Asociatia culturala de Tineret Mandala si Societatea Arte Diem vor organiza in perioada 21- 30 iulie la Castelul Centrului de Cultura din Arcus a treia editie a Simpozionului International de Creatie Artistica, "un experiment pentru aplicarea secretelor din stiintele spirituale si a viziunii psihologiei transpersonale in sfera creatiei artistice", transmite corespondentul AMOS News. Tema editiei din acest an este "Misterul - explorare si modalitati prin care poate fi exprimat in opera artistica" si va reuni la Arcus mai multe ateliere de creatie: arta plastica, muzica, arta scenica, literatura, arhitectura, arte vizuale si performance art.

Castelul de la Arcus, ales ca loc de desfasurare al atelierului este descris de organizatori ca una din cele mai prielnice locatii: "cladirea impozanta, construita in stil neo-baroc, interioarele decorate cu un lux aristocratic, intinsul parc dendrologic si un lac inconjurat de alei romantice asigura atmosfera ideala pentru hranirea sufletului creator".

Pe langa o activitate de creatie coordonata de profesionisti, participantii vor avea parte si de traininguri pentru stimularea creativitatii, jocuri de grup, conferinte, dezbateri si discutii clarificatoare in ceea ce priveste actul creatiei.

Inscrierile se fac pana in 10 iulie, accesand www.ArteDiem.org pentru completarea formularului de inscriere, iar locurile sunt limitate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.