Dupa ce Ilinca Dumitrescu, inca directoarea Muzeului National "George Enescu", a amenintat Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) cu un proces pentru modul de organizare a examenului de management organizat de institutie, iata ca oficialii incearca sa-si faca temele pentru a preintampina viitoarele procese. De data aceasta este vorba despre concursurile de la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti si de la Teatrul National "Vasile Alcsandri" din Iasi. MCC a afisat pe site-ul ministerului Regulamentul de organizare si actele necesare in orice concurs, dar si Caietul de sarcini pentru concursul de management organizat pentru cele doua institutii.

Sa luam, de pilda, Teatrul de Opereta: Caietul de sarcini prevede ca mandatul va fi pe 5 ani (pana in 2011), ca finantarea se realizeaza prin subventii MCC si venituri proprii, o descriere a organizarii actuale (personal artistic si tehnic); bugetul alocat in ultimii doi ani si, la punctul 3 sunt detaliate "liniile directionale" etc. Documentul atinge si un aspect de care s-a lovit insasi Ilinca Dumitrescu la propria sa examinare: "Proiectul de management, limitat la 30 de pagini + anexe".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.