Paul Soloc, Silvia Ciurescu, Mioara Negescu, Silviu Jicman, Filaret Acatrinei si alti cunoscuti oameni de televiziune au aflat ieri ca li s-au desfiintat functiile de redactori-sefi detinute in cadrul Departamentului Programe din Televiziunea publica. Decizia a fost luata in cadrul unei sedinte a Consiliului de Administratie al TVR, cei vizati fiind castigatori prin concurs ai posturilor de redactor-sef.

"Cutremurul" a zguduit institutia din Pangratti inca de sambata, cand s-a aflat despre reorganizarea institutiei, hotarata in CA.

Frica pentru pierderea slujbelor a cuprins, ieri, o parte dintre angajatii TVR care au fost anuntati tot ieri, in mod oficial, de desfiintarea unr functii. Decizia luata in Consiliul de Administratie al TVR vizeaza functiile de conducere din Departamentul Programe, respectiv cele ale redactorilor-sefi. Cei vizati sunt castigatori prin concurs ai posturilor de redactor-sef.

Cutremurul a zguduit TVR-ul de sambata, cand presa relata despre deciziile luate in Consiliul de Administratie, prin care se anunta o reorganizare a institutiei. "Consiliul de Administratie al TVR a aprobat proiectul de reorganizare a Directiei Programe, in cadrul careia se vor infiinta Departamentul de Productie Editoriala si Departamentul Minoritati (format din sectia emisiuni in limba maghiara, sectia emisiuni in limba germana si sectia emisiuni pentru alte minoritati) prin desfiintarea redactiilor. De la 1 iulie, noile departamente vor prelua activitatile desfasurate pana acum in cadrul redactiilor si Serviciului Organizatori Productie, impreuna cu toate posturile componente", se arata in comunicatul transmis de Departamentul Comunicare, adaugandu-se ca prin aceste modificari "se urmareste simplificarea structurii organizatorice, eficientizarea proceselor de realizare a programelor si crearea unei relatii directe intre echipa de realizare a unei emisiuni si canalul difuzor". Destul de sec si putin lamuritor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.