Un medic roman scolit la o clinica din Ungaria a adus in Romania un aparat miraculos care “te scapa” de un viciu extrem de daunator sanatatii: fumatul.

Potrivit celor spuse de el, cu ajutorul acestui aparat orice persoana poate renunta la tutun intr-o sedinta de 30 de minute.

Totul a inceput in urma cu cateva luni, cand un medic in varsta de 38 de ani, angajat la o companie farmaceutica din Bucuresti, a plecat la specializare la o clinica din Ungaria. Aici a invatat despre o noua metoda cu ajutorul careia sa trateze pacientii care doresc sa renunte la fumat. Intors in tara, a si pus in aplicare cele invatate si spune ca rata succesului prin aceasta metoda si cu ajutorul acestui aparat este de 90%, mai exact 9 pacienti din 10 scapa de acest viciu in doar 30 de minute. Metoda este insa destul de scumpa, o astfel de sedinta costand aproximativ 100 de euro.

"Ca sa elimine nicotina trebuie sa bea des apa"

"Pacientul nu trebuie decat sa se lase conectat la un aparat de biorezonanta, care sterge nevoia de nicotina a organismului. Practic, persoana este intinsa pe un pat pe care se afla un electrod longitudinal in dreptul si de-a lungul coloanei vertebrale si pusa sa fumeze o jumatate de tigara, care apoi este stinsa si introdusa intr-un pahar metalic conectat la aparatul de biorezonanta. Mainile pacientului se plaseaza pe alti doi electrozi auriti, iar apoi totul este conectat la acest aparat care analizeaza semnalele emise de organism, cat si cele de la tigara pe jumatate fumata", ne-a declarat Anneliese Bauer, medic chimist-fizician si farmacist, cea care a adus aceasta metoda si in Romania.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.