Sexul in toaleta scolii pare sa fi devenit una din principalele preocupari ale unora dintre elevii Grupului Scolar Metalurgic Galati. Scoala la care sunt calificati viitorii siderurgisti ai Ispat Sidex este situata in cartierul galatean Micro 40, un eden al gastilor de cartier. De aici si atmosfera din scoala: elevi si profesori terorizati, un gardian cu uniforma ciopartita de elevii-golani, iar, mai nou, pe data de 12 ianuarie, Andreea Silvia Petrea din clasa a IX-a a fost violata in toaleta scolii de catre "tartorul" golanilor Giani Bolea.

Dar cu o luna mai inainte, pe 16 decembrie, tot intr-un grup sanitar al scolii, eleva respectiva facea sex oral, de buna voie si nesilita de nimeni, cu un coleg din clasa a IX-a si cu un tanar din afara scolii.
Nici gardienii care pazesc Grupul Scolar Metalurgic nu mai pot face fata terorii instalate in scoala de gastile de cartier. Chiar si ei sunt amenintati ca nu vor mai iesi intregi din scoala daca nu ii lasa in pace pe cei care iau taxa de protectie si se comporta ca niste stapani ai scolii, amenintand cu suriul si sabia pe toti cei care nu li se supun. In decembrie, unuia dintre gardieni i-au retezat cu sabia cascheta si epoletii; de a doua zi, gardianul nu a mai venit la munca. Directorul Grupului Scolar Metalurgic, profesorul Traian Draganescu, a confirmat situatia infractionala din scoala. Mai multi elevi-problema ai scolii, intre care si Giani Bolea, sunt tot in clasa a IX-a, desi au implinit deja 18 ani. Imediat ce a aflat de ultimele aventuri intamplate in scoala, conducerea scolii a luat si primele masuri pe care i le permite legea: pe data de 26 ianuarie, consiliul de administratie al Grupului Scolar Metalurgic a hotarat eliminarea a trei dintre elevii-problema, intre care si violatorul Giani Bolea.

Ieri, purtatoarea de cuvant a IJP Galati, inspectorul principal Cristina Stoian, ne-a declarat ca Politia s-a autosesizat in acest caz si primele cercetari au confirmat violul produs pe data de 12 ianuarie in grupul sanitar de la Grupul Scolar Metalurgic: "Intrucat faptele mentionate au provocat scandal public, lucratorii de politie au constatat ca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de perversiuni sexuale, fapta prevazuta si pedepsita de articolul 201, aliniatul 1 din Codul Penal. Cercetarile sunt continuate".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.