Din proprie vointa sau din cauza unei despartiri, sunteti celibatar. Nu va faceti probleme, a fi celibatar nu inseamna a duce o viata solitara si plina de lipsuri emotionale. E suficient sa identificati numeroasele avantaje ale celibatului si sa stiti sa va administrati timpul liber intr-un mod eficient.

Poate ati vazut filmele din seria "Bridget Jones" sau ati urmarit serialele televizate "Ally McBeal" sau "Totul despre sex". Aceste filme vor sa reliefeze o singura idee despre celibatari: ca ei nu au in cap decat ideea de a nu mai fi singuri. Totusi celibatul prezinta o serie de avantaje care nu pot fi trecute cu vederea. Iata cateva placeri ale vietii de celibatar:

Mai multa libertate. Bineinteles, primul avantaj al celibatului este acela ca nu mai exista constrangeri. Nu mai exista acea persoana de nevoile si dorintele careia trebuie sa tii cont daca vrei ca relatia sa functioneze. De altfel, din ce in ce mai multe cupluri aleg ca la inceputul relatiei sa locuiasca separat.

Mananci ceea ce doresti. Nu mai exista nimeni care sa-ti sugereze, mai mult sau mai putin discret, ca trebuie sa-ti pastrezi silueta, care sa te impiedice sa mananci ceea ce iti place. Poti sa-ti prepari toate felurile de mancare de care ti-e pofta. Desigur, cu conditia sa fie vorba de un cordon bleu sau o prajitura cu multa ciocolata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.