In Spitalul Judetean de Urgenta Constanta au ramas internati doar doi muncitori, care se gaseau joi pe podul prabusit o data cu macaraua. Aurel Otel a povestit ca era in cabina si a simtit cum se deplaseaza utilajul si cum se prabuseste macaraua. "M-am tarat printre fiare si am scapat". Colegul lui, Gheorghe Raducanu, spune ca a petrecut noaptea pe o targa, pe holul spitalului, fiindca nu au fost paturi libere.

Echipele de salvare au cautat si in cursul zilei de ieri trupul muncitorului disparut in apele marii, dupa ce o macara s-a prabusit, joi, peste un remorcher, in portul Constanta. Cea de-a sasea victima nu a fost gasita inca. Unul dintre raniti a fost externat dimineata din spital, iar alte doua victime au ramas in Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

Laurentiu Pruna, sudor la Minmetal, a parasit spitalul ieri. O alta victima a tragediei din Portul Constanta, Gheorghe Raducanu, de 38 de ani, sudor la SC Minmetal, este internat in sectia de neurochirurgie, cu un traumatism de coloana cervicala. Barbatul a declarat ca a petrecut noaptea pe o targa pe holurile spitalului pana ieri dimineata, cand a fost dus in salon. El spune ca persoanlul spitalului a motivat ca nu au fost paturi libere, de aceea a fost tinut pe holuri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.