In plin sezon estival, calatoria cu trenul din Capitala spre Litoral si retur va dura nu mai putin de patru ore
prin faptul ca pe acest traseu se executa lucrari de modernizare si ca daca vor vor avea nervii tari si putina rabdare, peste cateva luni, romanii vor putea face pana la mare cel mult o ora si jumatate. Ca sa isi spele pacatele, CFR Calatori acorda o reducere de 10% pentru cei care isi cumpara bilete dus-intors la trenurile spre mare, iar pentru o calatorie pe distanta Constanta-Mangalia, indiferent de trenul ales, calatorii platesc bilete in regim de personal.

Pentru plecarile din Bucuresti - Gara de Nord, biletele pot fi rezervate telefonic, la numarul 9522. Ca sa nu aveti nicio surpriza, inainte de a pleca in vacanta cereti informatii despre mersul trenurilor la numarul 9521. Patru trenuri Intercity, 20 de Rapide, opt Accelerate si patru trenuri personale vor face zilnic legatura intre principalele orase si statiunile de pe Litoral. Tinerii vor avea un tren personal special, care va circula noaptea, pe ruta Bucuresti Nord-Constanta. Intre Constanta si Mangalia, trenurile circula din ora in ora.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.