Sezonul estival va fi asezonat cu oferte speciale. Hoteluri importante din zona montana promoveaza oferte cu reduceri la tarifele de cazare iar altele aleg varianta unui tarif preferential

Daca ajungeti in timpul saptamani la hotelul de patru stele "Sportul", din Poiana Brasov, si doriti sa beneficiati de un pachet de servicii mai complex, care, pe langa cazare, ofera excursii la Castelul Bran sau Peles. Daca sunteti adeptul extremului, va puteti plimba o ora cu ATV-ul prin statiune, serviciul fiind inclus in pachetul care valoreaza 248 lei. In weekend insa, pretul se ridica la 259 lei.

Reduceri la tarifele de cazare face si hotelul "Piatra Mare", de patru stele, unde pretul unei camere duble este de 231 lei pe noapte, iar o camera dubla in regim single costa 195 lei noi pe noapte. Tarifele includ, pe langa micul dejun, TVA si taxa de statiune.

Nu toate insa ofera clientilor reduceri la tarifele de cazare. Hotelul "Alpin", de trei stele, practica acelasi pret ca in orice alta perioada a anului, o camera dubla cu mic dejun costand 95 de euro, iar o camera in regim single, 90 de euro. De reduceri de 10 la suta la tarifele de cazare beneficiaza doar turistii care raman in hotel mai mult de patru nopti.

Nici hotelurile din Brasov nu au servicii speciale pentru perioada estivala. La un hotel de trei stele o camera dubla costa 216 lei de persoana pe noapte, iar o camera in regim single costa 180 lei pe noapte de persoana. La hotelurile de patru stele, o camera dubla costa 324 lei pe noapte de persoana, iar una in regim single 252 lei. In schimb, turismul de afaceri este in continua dezvoltare, mai ales ca reducerile pot ajunge pana la 20 la suta, in functie de serviciile oferite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.