In urma cu peste 30 de ani, cel mai nazdravan erou al romanului, Pacala, interpretat de charismaticul Sebastian Papaiani, aduna in salile de cinema 20 milioane de oameni, un record la acea vreme. Regizorul Geo Saizescu il reinvie, in 2006, pe simpaticul personaj, in "Pacala se intoarce". Marea premiera va avea loc maine seara la CinemaPro. Pacala modern,Denis stefan, este un tanar fara prea multe pretentii.

Saturat de hoinareala prin lume, el se hotaraste sa revina in satul natal. in rolul politicianului oportunist apare insusi Geo Saizescu. Pacalita, Anemona Niculescu, este un Robin Hood al zilelor noastre, care ii jefuieste pe bogati pentru a le da saracilor. "Pacala se intoarce" aduna pe generic nume consacrate: Ileana Stana Ionescu, Ernest Maftei, Virgil Ogasanu, Sebastian Papaiani, Mitica Popescu, Valentin Teodosiu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.