Elevii din clasele a VIII-a vor incheia vineri cursurile anului scolar pentru ca pana pe 19 iunie sa se pregateasca pentru testele nationale
Acestea presupun trei probe obligatorii: limba si literatura romana, matematica si istoria romanilor sau geografia Romaniei, in functie de optiunea candidatului. Elevii care au absolvit o scoala cu predare in limbile minoritatilor nationale sustin si proba de limba materna. Testele nationale sunt programate pentru 19 iunie (limba si literatura romana), 20 iunie (limba materna), 21 iunie (matematica) si 22 iunie (istoria romanilor sau geografia Romaniei). Rezultatele vor fi afisate in 25 iunie, pana la orele 16.00, urmand ca eventualele contestatii sa fie depuse in aceeasi zi, intre orele 16.00 - 20.00. Rezolvarea contestatiilor se face intre 26 - 28 iunie, iar afisarea rezultatelor finale, in 29 iunie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.