Cladirile precum Ateneul, Palatul Regal sau numeroasele biserici nu mai reprezinta vreun interes pentru cetatenii italieni atat de pasionati de arhitectura. Toata privirea lor se focalizeaza acum asupra fetelor noastre atat de "deschise" si primitoare. De fapt, ele sunt un fel de ghizi turistici, care plimba putin strainii pe strazile "Micului Paris", apoi prin cele mai selecte cluburi si restaurante, iar dupa lectia scurta de istorie a Bucurestiului, le explica si putina matematica. Mai ales cand vine vorba despre pretul "serviciilor" suplimentare, care se negociaza "la sange". Fetele au, insa, o problema de calcul, atunci cand negocieaza cu bunicii italieni, care sunt si foarte pragmatici. Asa s-a intamplat si sambata seara, cand doi cetateni italieni infierbantati au negociat mai bine de 30 de minute cu doua fete.

Acestea, care isi pierdusera putin rabdarea cu atata pragmatism din partea baietilor, au incercat si alte manevre si au zis ca daca nu se merge la hotel, macar cu o friptura sa se aleaga. Dar nici asa nu a mers. Asta pentru ca italienii s-au cam speriat de preturile piperate de la restaurantul ales de fete. In consecinta, ragazzi s-au suparat si s-au orientat spre alte doua "obiective turistice", care se gaseau la doua trotuare mai incolo, in speranta ca biletele de intrare sunt mai ieftine.

Englezii, mai darnici

Reporterii "Averea" au surprins si doi englezi "nelinistiti" prin vizita in Piata Amzei. Acestia au avut mai mult succes cu fetele, pentru ca ei nu se uita la pret. E adevarat ca nici fetele nu au fost pretentioase, ci doar i-au invitat pe britanici sa "traga" o privire prin una dintre cladirile din mahalaua pietei. O cladire veche, un adevarat "punct de atractie turistica."


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.