Bucurestenii au stat, ieri, la cozi impresionante ca sa isi cumpere ceasuri de marca la preturi simbolice.
O firma austriaca a adus peste 10.000 de modele de ceasuri elvetiene si japoneze, in cadrul unei expozitii inedite, deschisa la Camera de Comert si Industrie a Romaniei pana pe 7 iunie. Multi bucuresteni si-au luat ceasuri elvetiene, mecanice sau automate, cu reduceri de pret de pana la 70%. Un ceas de dama Jacques Lemans, suflat cu aur, cu bratara din otel superior si geam din sticla de safir costa "doar" 7,9 milioane lei vechi, fata de pretul de catalog de 13,3 milioane lei vechi.

Cel mai scump este un ceas marca Christian Dior cu diamant, cu bratara din otel superior si geam din sticla de safir, care ajunge la 52 milioane lei vechi cu tot cu reducerea de 40%. Toate ceasurile au certificat original din partea producatorului, care acorda o garantie de un an. Cinci modele de ceasuri vor putea fi rezervate prin SMS, in acest caz fiind acordata inca o reducere substantiala de pret.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.