Baile de soare reprezinta unul dintre cele mai eficiente remedii pentru tonifierea intregului organism.

Terapia cu ajutorul razelor soarelui, denumita stiintific si helioterapie, ajuta organismul sa retina mult mai bine calciul si fosforul, schimburile de gaze la nivelul plamanilor realizandu-se mult mai usor. De asemenea, helioterapia stimuleaza activitatea glandei

tiroide, ceea ce genereaza efecte favorabile asupra persoanelor ce sufera de obezitate.

Pentru a aplica cu succes helioterapia, este necesar sa va treziti cu aproximativ 15 minute inainte de rasaritul soarelui.

Daca sunteti la mare, e bine sa ajungeti pe plaja cu 15 minute inainte de rasarit. Terapeutii recomanda sa nu mancati nimic inainte sau dupa terapie, timp de 2 ore. In cadrul acestei terapii este complet interzis sa se consume cafea, alcool sau tutun.

Pe intreaga durata a expunerii veti respira cat mai profund, utilizand intreaga capacitate a plamanilor. Baile de soare sunt un tonic general, reconfortant, ce dezvol-ta armonios corpul. Ele actioneaza favorabil in cazuri de anemie, insomnii, oboseala, reumatism sau dureri de spate, razele soarelui stimuland circulatia sangelui si refacerea globulelor rosii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.