Podul Grant, singura legatura intre zona de nord a Capitalei si cartierele Drumul Taberei si Militari, ramine cu un singur sens.

De astazi, Capitala intra in reparatii. Podul Grant va fi inchis pe sensul Turda - Cringasi de azi pina pe 16 iulie, iar din 30 iulie pina pe 15 septembrie va fi inchis celalalt sens de circulatie. "Nu sint rute ocolitoare decit pentru cele care se inchid complet, iar Podul Grant va fi inchis doar pe un sens", a anuntat Gheorghe Udriste, seful Directiei Generale Transporturi, Drumuri si Sistematizarea Circulatiei din Primaria Municipiului Bucuresti. Directorul Udriste a adaugat ca atit lucrarile la Podul Grant, cit si la pasajul Marasesti (care intra in reparatii tot in aceasta luna) vor fi finalizate in trei luni.

Aglomeratia se muta la gara

Traseul alternativ Podului Grant este pe la Gara de Nord. Soferii pot alege intre Bdul Ion Mihalache sau sos. Kiseleff, Piata Victoriei, sos. Nicolae Titulescu sau str. Buzesti, str. Dinicu Golescu sau Witting si Plevnei, Pod Grozavesti, Splaiul Independentei. "Gara de Nord este cel mai apropiat traseu ocolitor si de aceea zona va fi foarte aglomerata", a precizat Constantin Stroescu, purtatorul de cuvint al Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei. Pentru a se evita blocarea traficului, politistii recomanda ocolirea pe trasee putin mai indepartate, cum ar fi str. Buzesti - str. Noica, sos. Cotroceni pina pe Bdul Iuliu Maniu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.