Fara sa ne dam seama, timbrul vocii ne tradeaza oglinda sufletului.

Prin voce ne exprimam sentimentele cele mai profunde si adevarata stare de spirit. Orice femeie, chiar daca nu are toate atu-urile de partea ei, poate deveni o fiinta seducatoare. Vocea trebuie educata, astfel poate fi exploatata la maximum. Ea poate fi de doua tipuri: de cap, care este tipatoare si acuta, sau de piept, care este densa si profunda.

De regula, vocea de piept este cea mai placuta in randul barbatilor care o gasesc senzuala si nu sacaitoare ca celalalt tip. Vocea profunda e putin ragusita si de aceea se considera ca are un plus de sex-appeal. Femeile care reusesc sa o controleze in asa fel incat sa treaca de la vocea de piept la cea de cap si invers reusesc sa obtina o voce plina de nerv, foarte interesanta si atragatoare. In viata de zi cu zi, o relatie bine fondata nu da importanta daca vocea ei e ragusita sau limpede, cristalina sau monotona.

Este fundamentata asa-zisa "culoare" a vocii, care exprima diferit orice sentiment. Un cuvant de iubire poate fi redat in multe coloratiuni. Cine reuseste sa-si exalte "culoarea" propriei voci poate deveni mai convingatoare, chiar daca transmite un lucru lipsit de continut. Important este ca silabele sa fie rostite sacadat, vocea sa fie inceata, pauzele prelungi si multe. Pauza va permite meditarea asupra a ceea ce rostiti, da valoare mai mare cuvintelor si stimuleaza pe cel ce asculta sa acorde mai mare atentie celor ce le aude.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.