Sezonul concediilor si al vacantelor este aproape. Pentru multi dintre noi, vara este anotimpul costumelor de baie si al trupurilor frumos bronzate.

Inainte de a va pregati geanta si prosopul de plaja, e bine sa va puneti la curent cu cat mai multe informatii ce va pot ajuta la obtinerea unui bronz cat mai uniform. Un bronz natural si de durata ni-l asigura catina. Substanta portocalie pe care o contin boabele de catina trece cu usurinta in piele, atat pe cale interna, cat si sub forma de unguent.

In farmaciile naturiste gasiti capsule cu ulei de catina, care se pot deschide si uleiul se aplica pe fata bine curatata inainte.

Uleiul are o textura fina si este absorbit cu usurinta de piele.

Pentru cateva minute, tenul devine galben-portocaliu, apoi uleiul se absoarbe in piele si da o nuanta naturala de bronz.

Pe langa frumusete, catina inseamna si sanatate, asa ca specialistii in medicina naturista va recomanda administrarea ei pe cale interna sub forma comprimatelor Catinofort, supliment nutritiv, fabricate de "Hofigal", cu capsule din planta uscata. Sucul de morcovi, o bogata sursa de vitamine si minerale, aplicat o data pe saptamana pe fata, isi lasa culoarea in piele, prelungind multa vreme viata bronzului dobadit in zilele de vacanta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.