Liderul grupului parlamentar PC din Camera Deputatilor, Bogdan Pascu, a declarat ca formatiunea pe care o reprezinta a decis sa promoveze o initiativa legislativa care sa permita ca datele din Registrul Comertului sa fie disponibile pe Internet.
"Am decis sa promovam o initiativa legislativa care sa permita transparenta privind datele Registrului Comertului, in sensul ca acestea sa fie gratuite, publicate pe Internet, disponibile pentru orice cetatean", a opinat Pascu. El a aratat ca atat timp cat se percep taxe pentru a se inregistra companiile, este normal ca acest serviciu sa nu mai fie un serviciu platit, ci sa fie un serviciu public, liber pentru orice cetatean, pentru a se putea afla in orice moment cine sunt actionarii, unde sau ce modificari au intervenit in structura agentilor economici. In ce priveste Legea Codului Fiscal, Pascu a precizat ca PC se opune cresterii de la 3% la 16% a impozitarii microintreprinderilor si militeaza, totodata, pentru neimpozitarea profitului reinvestit in Romania si pentru reducerea TVA la produsele de baza.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.