Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) intentioneaza sa duca mai departe ideea modernizarii spatiilor verzi din Capitala, "saracite" si ignorate vreme indelungata.
Dupa ce municipalitatea a "spart gheata" cu Herastrau si Tineretului, hotarand alocarea a 20 miliarde de lei vechi pentru reabilitare, interesul administrativ s-a indreptat acum spre parcurile Cismigiu si Carol, puncte turistice de valoare pentru Bucuresti. "Cu sprijinul din afara, prin fondurile PHARE, dar si cu unele contributii nationale, vom reusi sa investim zece miliarde de lei vechi si in aceste doua parcuri pentru refacerea cadrului natural al spatiilor de recreere si agrement", ne-a spus Stelian Ifrim, director executiv al Protectiei Mediului din cadrul PMB. Astfel, in cel mai scurt timp, in Carol si Cismigiu vor demara lucrarile de amenajare a aleilor, de modernizare a iluminatului public ambiental sau de restaurare a monumentelor istorice.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.