Sute de kilograme de inghetata si de ciocolata isi asteapta zilele acestea cumparatorii la festivalul “IceChocoLand”, de la World Trade Plaza.

Oferta producatorilor e mai mult decat tentanta. Am gasit aici inghetata de toate felurile si ciocolata cu arome excentrice.

Chiar din prima zi, festivalul "IceChocoLand" a atras o multime de vizitatori. Toata lumea s-a delectat cu cantitati considerabile de inghetata si ciocolata. Vedetele festivalului vin din Italia si sunt bomboanele de ciocolata cu ardei iute. Denumite "Testicule de drac", acestea pot fi considerate delicatese, o punga de 250 de grame costand 320.000 lei. De mare succes s-a bucurat si ciocolata dietetica, speciala pentru cei care se lupta cu kilogramele in plus.

Producatorii de inghetata nu s-au lasat mai prejos si i-au ispitit si ei pe cumparatori cu tot felul de arome delicioase: fructe exotice, pepene galben, coacaze sau fistic. Comerciantii estimeaza ca in perioada festivalului care se incheie maine vor vinde in jur de trei tone de inghetata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.