Numarul copiilor disparuti creste, de la un an la altul. Ieri, la Timisoara, organizatia Salvati Copiii si politistii au incercat sa atraga atentia asupra acestui fenomen.

Ei au expus in centrul orasului un panou cu chipurile disparutilor si au impartit insigne cu simbolul florii de nu-ma-uita.

Cel mai vechi caz aflat in lucru la politistii timisoreni dateaza din anul 1990, cand o fetita, atunci in varsta de trei ani, a disparut din fata casei, cu tot cu caruciorul ei de papusi.

Este ciudat ca parintii fetitei nu au vrut sub nicio forma sa ii dezvaluie numele, nici semnalmentele. De altfel, inspectorul principal Adrian Cioara, din cadrul compartimentului Disparuti al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, spune ca aceasta a disparut in imprejurari suspecte. Suspect este si comportamentul ulterior al familiei: nimeni nu s-a mai interesat de soarta ei ani de zile.

"Dupa disparitia fetitei, s-a ridicat brusc nivelul de trai al familiei", spune inspectorul. La un an de la disparitie, tatal ei s-a spanzurat in podul casei. Daca ar mai fi in viata, fetita ar avea acum 19 ani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.