A fost victima unui furt de idee si colegul nostru Marius Draghici. Si, uimitor, nu i s-a furat ideea pe troleul 66, la inghesuiala cu alte idei de pensionari. A patit-o in incinta unei firme de design de web, pre numele ei DNL Web Design. In noiembrie 2005 s-a dus la firma asta ca sa-si traga un site. Le-a dat toata ideea site-ului, o baza de date, o sigla.

Site-ul urma sa se numeasca www.allhappytimes.com, ca asa il botezase tac-su, adica Marius al nostru. Avea totul inregistrat pe la OSIM-uri, Register-uri. Baietii de la firma si-au suflecat minecile si au zis ca in maximum 20 de zile e gata treaba, daca plateste bine. Zis si facut. Adica dupa patru luni, Marius si-a dat seama ca baietii l-au facut, de fapt, la buzunare, ma rog, la proiect, furindu-i toata ideea.

Si-au tras ei site, cu adresa www.allhappytimes.ro, cu tot cu sigla, domeniile si baza de date puse la dispozitie de Draghici. Intre timp, colegul nostru isi facuse cu o alta firma site-ul www.ahtimes.ro, pe acelasi calapod. Smecheri, hotii au cerut apoi despagubiri de la proprietar ca sa-i dea inapoi furatul portofel, pardon, proiect: 400 de euro rascumpararea site-ului. Deci, pe langa furt de idee, e posibil si santaj cu idee. Bine macar ca nu l-au agresat si fizic pe Marius, sa-l fi batut cu ideea in cap, ca sa epuizeze toate metodele unui borfas care ataca la drumul mare.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.