Peste 5.500 de produse contrafacute si alte 7.560 articole de contrabanda, valorand 5,8 miliarde lei vechi, au fost confiscate de politistii de frontiera si vamesii de la Punctul Constanta Sud-Agigea.
Apa de toaleta, compleuri, tricouri, pantaloni de trening, maiouri, sepci si suporti din platic pentru masa au fost descoperite in 4 containere sosite din China. Primul container era incarcat cu 5.137 flacoane apa de toaleta, marcile "Aqua di Cio" si "Boos", iar proprietarii lor ar fi incasat 4,7 miliarde lei vechi, daca ar fi fost comercializate la pretul produselor originale.

La o alta firma din Bucuresti urmau sa ajunga 100 genti de dama din inlocuitor de piele, inscriptionate "Dolce-Gabbana" si 100 maiouri din fibre sintetice marca "Yves Saint Laurent", marfuri susceptibile a aduce atingere asupra drepturilor de proprietate intelectuala ale firmelor respective. In al treilea container se gaseau 125 compleuri din fibre sintetice purtand insemnele "Adidas", 25 tricouri "Fifa World Cup Germany" si 51 perechi pantaloni de trening "Nike" si "Adidas". In ultimul container, s-au descoperit la controlul vamal 7.560 suporti din plastic pentru masa care nu fusesera declarati in actele de insotire. Toate bunurile au fost confiscate, iar importatorii urmeaza sa fie cercetati penal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.