Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, ieri, un proiect privind imputernicirea Consiliului Local al Sectorului 3 pentru demararea constructiei unui Aqua Park in Capitala.

Potrivit lui Stefan Dumitrascu, arhitectul-sef al Sectorului 3, centrul de agrement se va construi in Parcul Pantelimon pe o suprafata de 14 hectare. Dumitrascu a precizat ca, deocamdata, nu s-a organizat licitatia pentru constructia parcului, iar investitia, care se va termina la 1 august 2007, este in valoare de 30 de milioane de euro. Totodata, pe langa constructia parcului de distractii, Primaria Sectorului 3 are si un proiect de construire a 1.500 de locuri de parcare, in apropierea centrului de agrement.

Pana cand se va finaliza acest proiect, bucurestenii se vor putea duce la Aqua Land din Otopeni. Dar nu imediat. Mult trambitatul parc de distratii acvatice al Capitalei nu este in prezent pregatit sa isi primeasca clientii. Conducerea parcului spune ca vor mai trece cateva saptamani pana cand va fi deschis si nici nu lasa pe nimeni sa arunce vreun ochi pentru a vedea ce surprize pregateste pentru vara aceasta.

Desi oficial strandurile au fost deschise la 1 mai, din cauza vremii, majoritatea nu sunt vizitate. Incepand cu acest sfarsit de saptamana administratorii strandurilor au spus insa ca indiferent de vreme ei isi deschid portile pentru clienti. Majoritatea, fie ele particulare sau de stat, au fost amenajate si se prezinta bine. Interesant este insa ca strandurile de stat arata mult mai bine decat unele zone de agrement private si anunta servicii de calitate, la preturi accesibile.

Pentru 50.000 de lei, strandul Dambovita, din cartierul Crangasi, isi primeste vizitatorii cu cinci bazine proaspat vopsite, cabine noi de dus, teren de fotbal si de tenis si chiar un loc special amenajat cu nisip si umbrelute din stuf care sa aduca aminte de litoral. Strandul este dotat si cu o instalatie pentru nocturna care le va permite clientilor sa se delecteze la barul de langa piscina pana la orele tarzii ale noptii.

Strandul privat Summer Fun din cartierul Drumul Taberei, ofera, pentru 60.000 de lei pe zi, trei bazine de inot, sezlonguri, doua terase, un bar, un restaurant, si chiar cursuri de inot pentru copii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.