In plina era a vitezei, cand cariera si orele petrecute la shopping au devenit mai importante decat o plimbare cu iubita sau iubitul in parc, tot mai multi romani incep sa resimta singuratatea. Iata ca cineva s-a gandit si la ei. Remediul impotriva singuratatii romanilor se numeste "Speed Dating" si vine de peste Ocean, unde se practica cu succes de cateva decenii.

Intri intr-un local si iti alegi o masa. In fata ta sta ea. O privesti pe furis, dupa care, emotionat, incerci sa incropesti o conversatie. Dupa cateva minute, lucrurile par sa inceapa sa se lege si iti arunca un zambet care iti da curaj. "Poate imi surade in sfarsit norocul", te gandesti, cautand sa faci o gluma care sa-i fie pe plac. In fine, pare ca te place. Ai dat lovitura. Din spatele tau se aude o voce: "Timpul a expirat. Va rog sa treceti la urmatoarea partenera".

Cam asa decurge o intalnire prin "Speed Dating" ("Intalniri in viteza" - n.r.). Cinci fete si cinci baieti se strang intr-un local, iar apoi se formeaza, la intamplare, perechile. O intalnire dureaza 15 minute, timp in care poti sa vezi despre ce este vorba. Apoi treci la urmatoarea si tot asa, pana ce fiecare baiat a stat de vorba cu toate reprezentantele sexului opus. Pentru fiecare intalnire ai la dispozitie un cartonas cu patru optiuni: "partener", "prieten", "amic" si "nimic", pe care le participantii le bifeaza in functie de preferinte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.