Prietenos, bun pentru escapade, cu care iti petreci vacantele si-ti ofera flori mereu. Este parte a vietii tale. Nu este barbatul ideal, ci CooLogan.

ATITUDINE - Marca Dacia este intr-o continua ofensiva. Astfel, in planul imaginii, creatorii uzinei de la Mioveni au adaptat cea mai vanduta masina romaneasca anotimpului in care natura se trezeste la viata, iar sentimentele sunt mai puternice decat oricand.

Potrivit site-ului www.dacia.ro, CooLogan este o ipostaza artistica a automobilului in viziunea Dacia, un prieten la care apelezi zi de zi, pe care il cunosti si care a devenit parte a vietii tale.

CooLogan vrea sa inti-nereasca marca Dacia. Chiar prin numarul de inmatriculare, AG-09-ART, automobilul anunta o noua abordare asupra lumii auto, o gandire artistica, plina de caldura. CooLogan este si o floare oferita doamnelor din partea companiei, precizeaza Silviu Sepciu, de la Directia Comunicare Dacia. Logan este un vehicul prietenos, bun pentru escapade, cu care iti pe-treci vacantele in natura, iar CooLogan arata disponibilitatea automobilului de a-ti fi alaturi in drumurile tale.

Graffitti, de pe ziduri pe automobile

Creatie Daca totusi nu sunteti in posesia unui CooLogan, aveti posibilitatea sa va decorati autoturismul dupa placul inimii, platind unui artist intre 400 si 2.000 euro. Cea mai ieftina pictura costa aproximativ 400 de euro, dar preturile pot ajunge si pana la 2.000 de euro, in functie de preferinte sau de buzunar, precizeaza Catalin Gospodin, artist plastic decorator de masini. Pe langa masina, se mai pot personaliza motocicleta si orice accesoriu auto sau moto, cu desene unicat.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.