Pe tezele de la simularea testelor nationale, elevii au scris despre cum suna la telefonul erotic sau despre ce i-ar face colegei "cu fundulet obraznic"
Simularea examenelor nationale este luata in bataie de joc. in tezele de la testele nationale, elevii au scris despre propriile "drame": cum parintii ii bat cu facaletul si cu umerasele pentru ca modifica note in catalog sau pentru ca suna la telefonul erotic. Ei se destainuie profesorilor corectori povestind despre amorul fata de colega de banca, despre sanii si funduletul acesteia. "Eu si cu Mama suntem niste persoane foarte dramatice mai ales cand ma bate cu facaletu. Ma batut rau de tot cand neam pus fix acasa pentru ca am dat telefon la opt noua, opt noua, la fetite... Dar si eu cand ma enervez harachiri fac cu ea... Dar sa stiti si dumneavoastra doamna profesoara (profesor) ca mami ma iubeste foarte mult a zis ca-mi da doua sute de euro sami platesc abonamentul la Conex", a scris un elev de la un centru de examen din Teleorman.

"Eu astazi mam indragostit de colega de banca are un fundulet obraznic rau de tot. Este imbracata intr-o bluzita mov mai stramta sai iasa sanii in evidenta. si va dati seama ca as face ceva cu ea (...). "Sper sami dati si mie un punct macar pentru impresie artistica. Va iubesc. pa", acestea sunt alte perle extrase din lucrarea unui alt elev din Alexandria, judetul Teleorman, la simularea probei de limba romana a bacalaureatului. Pentru o asemenea lucrare, profesorii nu puteau acorda decat o singura nota: unu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.