In perioada 15 - 26 mai Asociatia studenteasca "Voluntari pentru Idei si Proiecte"-VIP organizeaza a treia editie a proiectului "Personal Development School"- PDS.

PDS "a fost inventat" pentru a raspunde necesitatii de pregatire a tinerilor pentru recrutare. Proiectul se adreseaza studentilor din anii I si II din Bucuresti, care isi incep activitatea profesionala. PDS cuprinde sesiuni de traininguri, workshop-uri si simulari de interviuri sustinute de specialisti din domeniul de business si recrutatori precum: Cristia Maksutovici si Serban Svoronos - Axa Consulting, Eduard Radu - fondator Centrul "Career Experts", Andy Zsekely, Madalina Lolot - British American Tobacco, Mihaela Nicola - fondator Nicola&Partners si multi altii.
Aplicarea la proiect se face prin formular de aplicare si interviu. Formularul de aplicare este disponibil in sediul VIP, Academia de Studii Economice, Str. Mihail Moxa, nr. 5-7, sala 3007.

Termen limita de aplicare: 12 mai.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.vipromania.ro sau puteti scrie pe adresa de mail office.pds@gmail.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.