In epoca pirateriei, Compania de web-development HTD, alaturi de cele mai importante case de discuri din Romania, anunta lansarea oficiala a site-ului MusicMall.ro, un serviciu on-line unic in Romania, care ofera posibilitatea cumpararii de muzica in format MP3.

MusicMall.ro inlocuieste comertul de tip clasic de muzica, cu preturi mari si metode dificile de livrare a CD-urilor, cu o abordare moderna si directa: download legal de muzica. Utilizatorii au la dispozitie melodiile in format MP3, calitate Hi-fi, la 160-192 kBps, iar avantajele nu se opresc aici.

Vizitatorii pot intra in posesia hit-urilor chiar inainte de aparitia albumelor pe piata, pot descarca doar melodiile dorite fara a fi obligati sa cumpere intreg albumul care le contine, sau pot achizitiona melodii sau albume vechi care nu se mai gasesc pe piata."Magazinul" este deschis non-stop. Toate drepturile asupra melodiilor apartin autorilor, acestea fiind oferite spre comercializare legal, prin contracte comerciale de distributie, incheiate de compania HTD cu casele de discuri care ii reprezinta pe artistii in cauza.

Sistemul de plata este pe cat de simplu, pe atat de bine adaptat la piata din Romania. Doritorii pot descarca melodiile in calculator prin intermediul trimiterii unui simplu SMS cu textul MP3 la numarul 1323. Pretul SMS-ului este de 0,9 USD (fara TVA) si este valabil in retelele Orange si Vodafone.
Piata muzicala internationala a cunoscut in ultimii ani o migratie importanta catre comercializarea melodiilor direct in format electronic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.