Roma si Venetia
Centrul National pentru Burse de Studii in Strainatate lanseaza concursul national pentru atribuirea burselor de cercetare-formare postuniversitara si postdoctorala "Vasile Parvan", la Accademia di Romania din Roma, si "Nicolae Iorga", la Istituto Romeno di Cultura e Ricerca Umanistica din Venetia, in anul universitar 2006-2007.

Bursele "Vasile Parvan" sunt in numar de 14, iar bursele "Nicolae Iorga" sunt 6. Ele se acorda pentru urmatoarele domenii: istorie si stiinte sociale, arheologie, arhivistica, biblioteconomie - 5 burse, filologie clasica si moderna - 3 burse, istoria artei si arhitectura - 3 burse, arte - 4 burse, stiinte economice si stiinte exacte - 2 burse. Bursele se acorda pentru doi ani consecutivi, durata stagiului anual fiind de zece luni. Termenul-limita de depunere a dosarelor de candidatura - 15 mai 2006. Mai multe informatii, pe www.roburse.ro.

Bangkok
Universitatea Chulalongkorn din Bangkok, Thailanda, organizeaza contra cost programul MAIDS - The Master of Arts in International Development Studies. Programul se deruleaza pe durata unui an, octombrie 2006 - septembrie 2007, pentru fiecare semestru fiind necesara obtinerea a 36 de credite (patru cursuri obligatorii, 4 cursuri la alegere si sustinerea unei teze privind dezvoltarea internationala). Cursurile se vor tine in limba engleza


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.