Pregatirea unei nunti nu este un lucru usor. Cel mai indicat este sa apelati la un organizator platit, o firma care sa se ocupe de toate detaliile nuntii dv. Astfel nu vor aparea discutii in familie referitoare la cum a fost organizata nunta. Soacra mica nu va mai putea da vina pe soacra mare pentru nu stiu ce aspect al nuntii.

Si daca apelati la un organizator platit, si daca va organizati singuri nunta, trebuie sa va faceti o lista. In cazul in care va organizati nunta ar fi bine sa existe o comanda unica. Dupa ce stabiliti cine este comandantul, seful, boss-ul, sau cum vreti sa-i spuneti, acesta va tine o lista cu tot ce trebuie facut si pregatit pentru nunta. Lista trebuie sa mai contina si cine se ocupa de rezolvarea fiecarei sarcini. Astfel, coordonatorul va putea avea tot timpul o evidenta clara a ceea ce s-a facut si ce mai trebuie realizat.

Profesionistul va scapa de multe griji

Trebuie sa intelegeti ca aveti nevoie de invitati tineri. Sigur ca nu vor da tot atatia bani ca cei mai in varsta, dar ei vor antrena distractia. Fara ei, ringul de dans va fi mai mult gol si fara invitati pe ringul de dans, petrecerea de nunta va parea trista.

Cand vine vorba de cheltuieli, ajungeti la partea cea mai dificila. Trebuie sa gasiti un echilibru intre dorintele pe care le aveti si bugetul de care dispuneti. Daca v-ati gandit sa va organizati singur nunta veti cheltui aproximativ 8.000 RON.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.