Pasionatii de masini sau de motoare pot obtine credite de la banca fara a mai plati avansul.

Alpha Bank Romania a relansat creditul Alpha Auto, prin care finanteaza integral masina sau motocicleta cumparata de client. Mai mult, dobanda la creditul auto acordat de Alpha Bank este fixa in primul an, respectiv 7,9% pentru euro, 8,9% pentru dolari si 9,9% pentru lei.

Cei care vor sa obtina creditul Alpha Auto trebuie sa se prezinte la banca si sa faca dovada veniturilor lunare pe care le obtin. Alpha Bank accepta o mare varietate de venituri la calculul ratelor lunare, printre care venituri din chirii, din profesiuni liberale, din drepturi de autor, dividende, diurne s.a.

Clientul poate imprumuta suma de care are nevoie, fara sa fie obligat sa se incadreze intr-o limita maxima. Bancherii calculeaza o rata lunara, egala pe toata durata imprumutului, care nu poate depasi sapte ani. Cheltuielile directe pentru contractarea creditului auto se platesc o singura data, in momentul obtinerii imprumutului, respectiv: comision de analiza de 10 euro (sau echivalent in lei) si comision de administrare de 1,3% din suma imprumutata. De exemplu, clientul va plati dobanda de 9,34% pentru un credit de 10.000 euro acordat pe o perioada de sapte ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.