Silvia Burlan, supravietuitoarea accidentului provocat de sotia senatorului poet Paunescu, este dorita atat de rude, cat si de avocata Victoria Doinea * In numele fetitei, au fost cerute despagubiri de 4 miliarde de lei

La Judecatoria Craiova a avut loc ieri un nou termen al procesului dintre Carmen Paunescu, sotia lui Adrian Paunescu, si Silvia Burlan, supravietuitoarea accidentului provocat de nevasta senatorului PSD la sfarsitul lunii iulie 2004 in urma caruia au decedat trei persoane. Numai ca, acum, scandalul a izbucnit in jurul tutelei Silviei Burlan, fetita ramasa orfana din cauza lui Carmen Paunescu. Asta pentru ca toate rudele vor sa o infieze pe micuta de 16 ani, acuzandu-se reciproc ca adevaratul motiv sunt banii pe care fata ii va obtine de la sotia senatorului de Hunedoara. Astfel, rudele Silviei Burlan au venit ieri dimineata la Judecatoria Craiova pentru a depune un memoriu, insa au aflat ca procesul a fost amanat. "Stau de dimineata aici si nimic. Nu am vazut-o nici pe Silvia, nici pe Victoria (n.r. - avocata Silviei, persoana care doreste si ea tutela fetitei).

Nu stiu ce se intampla cu ele de nu au sosit", a declarat unul dintre unchii Silviei, Florea Burlan. Insa acesta a aflat ulterior ca Victoria Doinea a depus in urma cu cateva zile o adresa la Judecatoria Craiova prin care a obtinut o amanare pentru acest termen al procesului, deoarece in prezent face demersuri pentru a obtine tutela fetei. Acest lucru a provocat insa panica printre rudele Silviei Burlan, care cred ca avocata vrea tutela fetitei pentru bani. "Imi pare rau ca acest termen nu a avut loc. Pregatisem un memoriu catre judecatoare ca sa o decada din drepturi pe avocata Doinea. Noi vrem alt avocat si nu vrem ca ea sa obtina tutela. A fost si pe la primarul din Valea Mare sa o ajute ca sa obtina toate actele, dar nu a reusit si nici nu o sa reuseasca", a mai spus Florea Burlan.

Rudele fetei mai spun ca avocata i-a interzis Silviei sa mai treaca pe la Valea Mare ca sa-i viziteze. "Ea nu vrea decat banii ei. Stie ca dupa acest proces va castiga multi bani, care vor ajunge la ea. Silvia s-a schimbat mult. Stim ca Victoria Doinea s-a intalnit de mai multe ori cu Carmen Paunescu, care i-a dat foarte multi bani pana acum. Amandoua au aranjat acest proces", a mai declarat unchiul Silviei Burlan. La sfarsitul lunii iulie, familia Silviei Burlan se intorcea din concediu, iar in comuna doljeana Pielesti, autoturismul acestora a fost lovit frontal de masina condusa de Carmen Paunescu, sotia bardului de la Barca. In urma impactului deosebit de violent si-au pierdut viata parintii si sora Silviei Burlan, fetita pentru a carei tutela se bat acum rudele mortilor. Silvia Burlan cere despagubiri de 4 miliarde de lei vinovatei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.