Clientii bancilor isi pot plati ratele la credite prin cele 7.200 de oficii deschise de Posta Romana in toata tara.

Tot mai multe banci si institutii financiare apeleaza la reteaua postala pentru a fi prezente in special in orasele mai putin accesibile. Colaborarea dintre Posta si Bancpost le permite clientilor bancii sa incaseze la oficiile postale alocatiile, sa faca depuneri si restituiri pe carnetele de economii, sa primeasca diferite tipuri de credite si sa plateasca ratele la imprumuturi. Ca noutate, din acest an, clientii pot incheia la ghiseele Postei asigurari Minigrant pentru locuinte si polite obligatorii de Raspundere Civila Auto - RCA pentru autoturisme in baza parteneriatului semnat de Posta Romana cu Omniasig.

Din luna aprilie, bucurestenii pot plati la Posta ratele la creditele obtinute de la ABN Amro, Porsche Bank si Porsche Leasing, urmand ca programele sa fie extinse in acest an si la nivel national. O alta banca ce a apelat la serviciile postale este BRD Finance, care incaseaza prin Posta toate ratele utilizatorilor de carduri cobranduite emise in parteneriat cu Carrefour, Practiker, Rombiz si Real. Similar, clientii Citibank, CitiFinancial si Finansbank pot beneficia de servicii bancare la ghiseele postale, in baza unor parteneriate similare cu Posta.

In prezent, la oficiile postale se pot plati facturile la diferite utilitati, emise de Distrigaz, Electrica, Connex si ratele de credit date de Credex pentru clientii Altex, in baza unui acord semnat inca din 2003 de Posta cu Raiffeisen Bank. Mai mult, Raiffeisen Banca pentru Locuinte a ales tot reteaua postala pentru a permite cat mai multor romani sa incheie contracte de economisire sau sa primeasca un credit pentru casa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.