Controlorii RATB vor putea opera si pe maxi-taxi.

Daca acum taxiurile detin monopolul pe transportul nocturn din Bucuresti, in viitor, masinile maxi-taxi le vor face concurenta. "Vom organiza o licitatie prin care se vor alege operatorii privati pentru transportul in regim de maxi-taxi pe timp de noapte", a declarat Stefan Pirpiliu, presedintele Comisiei municipale de transporturi din cadrul Primariei Capitalei. Potrivit acestuia, masinile maxi-taxi vor acoperi toate traseele de acest gen, existente pe timp de zi. In plus, condiitile de transport in comun efectuat de operatorii privati vor fi schimbate.

O masina la sapte minute

Municipalitatea va inaspri conditiile pentru cei care fac transport de tip maxi-taxi. Astfel, masinile folosite de firme vor trebui sa aiba minimum 17 locuri pe scaune si o capacitate maxima de 50 de locuri. Totodata, operatorii vor trebui sa includa cartele de transport valabile pentru o zi si abonamente lunare. Nici vinzarea biletelor nu a fost uitata in proiectul initiat de primarie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.